Tultiin eilen Säteen kanssa Shanghaihin ja ollaan pari yötä. Eilen käytiin heti hotelliin kirjautumisen jälkeen Super Brand Mall:ssa shoppaamassa ensin lelukaupassa, mistä jäi käteen mm. tällainen. Todennäköisesti alamme kasvattamaan meriapinoita vasta Suomen loman jälkeen, olisi ikävä, jos ne 3 viikon aikana kuolisivat. Lisäksi mukaan lähti pari tällaista (maksaa suomessa 35e/kpl, järkkyä, tällä oli 2 kpl/24e). Reissun pääkohde oli H&M, mistä löysinkin Säteelle pari kivaa settiä, pitää ehkä hakea vielä Varpulle ja Vuokolle jotain. Ihananilta näytti lastenvaatteet kiinakaman jälkeen, ei ole viime aikoina napannut oikein peruskiinavaatteet lapsille, ainakaan Hangzhoun tarjonta.

Söimme eilen Blue frog -ravintolassa, joka ei pettänyt tälläkään kertaa, tuommoinen Hangzhouhunkin! Kävimme myös kahvilla Starbucksissa ja iltajäätelöllä alakerran Häagen-Dazsilla, jäätelö, kahvi ja palvelu oli huippua!

Aamupala oli 10:30 asti, joten menimme sinne vasta kympin aikoihin. Nukuimme hyvät yöunet, illalla vähän nettailin, mutta yhteys tökki kovasti ja sainpa keskustella hetken miellyttävä-äänisen China mobile -tuenkin kanssa. En tiedä toimiiko nyt yhtään sen paremmin, sain kyllä suoran numeron, mihin soittaa uudestaan, jos ongelmia tulee.

Kävimme aamusta tai no puolesta päivästä feikki-markkinoilla Nanjing lu:lla ja taisimme tunnissa kiertää sen läpi. Mukaan lähti lapsille tuliaisiksi mm. Cars-elokuvaan liittyen jotain sekä Hello Kittyä, eilen löysimme jo vaatetta eräälle Teletappi-fanille. Säde osti lisää Pokemon-kortteja ja oli tiukkana tavaraa tyrkyttäville myyjille. Ostin suurimman osan ostoksista yhdestä ja samasta liikkeestä, missä en edes tinkinyt mitään. Sanoinkin myyjälle, että tulen aina ensin sinne, kun siellä ei pakkomyydä ja hinnat on suoraan halvat. Hän pyysti samasta t-paidasta suoraan 5e, kun toisaalla se oli 18e... Ehkä se olisi halvemmalla saanut muualta, kun olisi jaksanut tinkiä, mutta kun en jaksa, mielummin maksan mukavasta kaupankäynnistä sen euron enemmän.

Nyt ollaan hotellilla vähän relaamassa. Mennään ehkä vielä katsomaan lastenvaatemarkkinoita, ei olla aikaisemmin käyty ja sitten kirjakaupassa, käytiin kyllä jo eilenkin. Säde osti Miss Daisy is grazy -kirjan, mitä lukee vähän päivittäin ja minä Amy Tanin The Joy Luck Club -kirjan, jota ystävä suositteli. Jossain pitää tietysti syödä tänäänkin ja päiväkahvit juoda.

Hotellimme on tässä Nanjing lu:n kävelykadulla ja ihmisiä vilisee taukoamatta. Illalla oli ruuhkaksi asti "rullaluistimien" myyjiä sekä kerjäläisiä, ikävimmät tapaukset lasten kanssa. Pysyin tiukkana, periaatteena on, että en anna lapsille, en halua kannustaa siihen, että lasten kanssa saa parhaiten rahaa, vaikka niin varmasti on!

Ulkona näyttää pilviseltä, pitää varmaan lähteä kohta liikenteeseen. Mukavaa torstaita! Ja laitahan kuulumisia!