Käytiin Shanghaissa ja sovittiin leikkausaika ensi viikon perjantaiksi. Lääkäri kauhisteli taas Säteen nielurisoja, jotka eivät olleet mitenkään tulehtuneet tms., ovat vaan liian isot. Päätettiin, että leikkaus mahdollisimman pian, joten ensi torstaina mennään Shanghaihin, ollaan yö hotellissa ja aamulla klo 8 sairaalaan, leikkaus pitäisi olla klo 9. Yksi yö ollaan sairaalassa, mä olen myös siellä ja lauantaina pitäisi päästä aamupäivällä lääkärintarkastuksen jälkeen kotiin. Sädettä pelottaa tietenkin, mutta siksi ehkä onkin hyvä, että se on niin pian.

Shanghaissa ei tehty mitään ihmeellistä tai no käytiin tietty äänestämässä, se oli nopea tapahtuma ja pari tuttuakin nähtiin, vilkutus vaan Shanghaihin _0/ Lisäksi käväistiin kopiomarkkinoilla, mistä ei mitään ihmeellistä lähtenyt mukaan, jotain pientä vaan. Paluumatka tehtiin nopealla junalla ja meni mukavasti.

Oltiin vielä Hyatt:ssa koulun kekkereillä ja oli oikein mukavaa! Oli mukava nähdä esityksiä ja rupatella muiden vanhempien ja joidenkin opettajienkin kanssa. Ruoka oli tietysti herkkua! Juontajalle kiitokset ja onnittelut onnistuneesta illasta! Varpu ja Vuokko juoksenteli ympäriinsä ja nauttivat hälinästä, Sädekin oli suurimman osan ajasta jossain muualla, kun pöydän ääressä, mutta pääasia, että oli kiva ilta kaikilla!

Huomenna tulee vkl-ayimme, Samin kanssa ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia mielessä, ehkä käydään vaan kahvilassa/syömässä ja kaupassa, kaapin sisältä nimittäin on jokseenkin vajavainen.

Nyt ajattelin poikkeuksellisesti suunnata kirjan kanssa peiton alle jo näin aikaisin. Vaikka ihan ajoissa meninkin illalla nukkumaan, niin aamuherätys tuntui hieman liian aikaiselta, nahkavekkarit ei tunne eroa arkiaamun ja viikonloppuaamun välillä...