Pelattiin äsken hetkinen Samin kanssa sulkista tuossa pihalla ja nyt on mailakäsi ihan kestokrampissa, ei oikein kirjoittaminen tunnu kivalta. No, muutama sananen ja sitten kuvia eilisistä koulun bileistä.

Piti kirjoittaa jo Shanghain reissun jälkeen, että on aikas psykedeelinen olo, kun on rautatieasemalla, joka on täynnä kiinalaisia, samalla kuuntelee iPodista Ilonaa ja Huvinaa... Olo oli sellainen, että ihan kun mä en kuuluisi tänne, suorastaan semmonen, että katselen kaikkea tätä jostain ruumiini ulkopuolelta :-) Mieletöntä musaa, hetki kesti lämmetä, mutta nyt en muuta kuuntelisikaan. Lisää tätä!

Selvästi on muutenkin nyt vähän sellainen olo, että kaikki Suomeen liittyvä on aika mageeta, suunnittelen jo kovasti kesän Marimekko-, Arabia- ja Nanso-ostoksia, Aarikkaa ja Kalevala-korua ja ties mitä...

Sain Suomesta tänään uutisia, pikkulintu lauloi, Mammolle paljon onnea tyttövauvan johdosta!

Sitten kuvia eiliseltä, tässä ensin kuva pienestä ruokapöydästämme, eri kansallisuudet toivat siis maisteltavaksi ruokia omasta maastaan (Itse vein salmiakkia ja lakuja ja tekivät kauppansa, en tosin tiedä söivätko niitä vain suomalaiset):

91553.jpg

Tässä yleiskuva koulun pihalta, kuvassa heikosti näkyvä mies on Dr. Parker, koulun rehtori.

91558.jpg

Tässä Säde ja rehtorin vaimo Mrs. Parker:

91556.jpg

Tässä Japanilaistytöt katselemassa Varpua ja Vuokkoa, kiinnostus on molemminpuolista:

91552.jpg

Juhlaan sai puketua oman maan kansallispukuun tms., kahdella suomalaisellakin oli kansallispuku, tässä Intialaista väriloistoa:

91554.jpg