Olen ollut totaalisen laiska blogaamisen suhteen tänne paluun jälkeen, pahoitteluni! Tarkoitus oli laittaa loman jälkeen jotain kuvia lomasta, ne muutaman melkein lumiset ulkoilukuvat ja ehkä jopa kuva joulupukista, mutta netti takkuaa niin pahasti etten jaksa alkaa niitä nyt lataamaan. Koitan kuitenkin laittaa myöhemmin.

Loma meni mukavasti ja paluu tänne on aina aluksi raskas. Vaikka nautimme elämästä täällä paljon, niin jollain tavalla muualla ollessa elämä täällä tuntuu niin vaikealta ja jotenkin raskaalta. Ensimmäinen kauppareissu tai yleensä ulos meneminen on aina ison tuskan takana, vaikka todellisuudessa se ei ehkä olekaan niin kamalaa. Eilinen Carren reissu pienten tyttöjen kanssa meni ihan kivasti, toki ihmettelijöitä riitti, mutta ei mitään kamalaa tungosta ja meteliä.

Mutta nyt tulikin tytöt kotiin, olivat naapurin kanssa kävelyllä. Palaan myöhemmin!

Ja nyt mää jatkan, massu täynnä suklaata, yöks olo, kukahan nuo meidän kaikki namit oikein syö...

Varpulla ja Vuokolla on päivärytmit muuttuneet ihan täysin. Tähän aamuun asti stressasin, että pitää alkaa heräämään aikaisin, että ne jaksaa maanantaina nousta aamulla kouluun. Sitten onneksi tajusin, että koulu aloitettiin sen vuoksi, kun ne herää aamulla 6-7 aikaan ja selkeesti hyppii seinille pelkästään kotiympyröitä kiertäessä. Eihän sinne kouluun ole mikään pakko mennä, jos ei aamuisin aikaisin herätä ja muutenkin rullaa päivät aiempaa mukavammin. Nyt tällä viikolla tytöt on nimittäin menneet yöunille n. 19-20 ja heränneet aamulla 10-11, eikä päiväunia. Tää tuntuu aika hyvältä rytmiltä, mä en ole pientä pisaraakaan aamuihminen, jos myöhemmät heräämiset sopii kyllä! Unimäärä on aika sama kun ennenkin, nyt on vaan 2-3 tunnin päiväunet siirtyneet aamuihin, illalla mennään nukkumaan samaan aikaan kun aiemminkin. Mut katsotaan, kuinka kauan tätä kestää, osa unista johtuu varmaan vielä aikaeroväsymyksestä, sitä tuntuu olevan meillä muillakin enemmän kun aiemmin tänne tullessa.

Joululomalla jäi mukaan jokunen kirja ja cd, leffoja ostettiin vaan lapsille, itse saatiin leffa, jota ei oltu vielä katsottu! Olen selkeästi kuulema keski-ikäistymässä, kun luen Laila Hirvisaarta, mutta minkäs sille voi, se kyllä huiputti mut ekan kirjan ostamaan, sillä Laila Hietamiestä en kyllä olisi ostanut... No, tällä tiellä ollaan, kohta vanhainkodissa!

Varpu jos osaisi kirjoittaa, niin varmaan onnittelisi kummejaan, tänään onnittelut Leealle ja huomenna Harrille! Oli mukava nähdä! Kiva oli tavata myös kaikkia muita loman aikana!