En ole päässyt täältä lukemaan blogiani, enkä tajunnut kokeilla, että pääsenkö kirjoittamaan. Nyt kokeilin ja hyvinhän tämä sujuu. Tässä tulee nyt tipoittain kuulumisia, koitan saada tämän illan aikana kaikki nettiin. Kuvia tulee sitten varmaan vasta kotona.

Launtai-sunnuntai

Aamu menee pakatessa viimeisiä tavaroita, käsimatkatavaran määrä meinaa olla vähän ongelma, kun meillä on yhteensä 5 kassia, kaikki 8kg:n painoisia. Kun on vauvojen reilun viikon ruoat, vaihtovaatteet sekä esikoisen viihdytyskamat, paluumatkalla on onneksi laukut vähän kevyemmät, kun ei ole ruokia ja vaippoja laukkuja täyttämässä.

Lennot menee vauvojen ja Säteen kanssa tosi hyvin. Esikoinen viihdyttää itse itseään, hänellä on luettavaa ja piirustusvälineet mukana. Kun alkaa väsyttämään, alkaa nukkumaan. Vauvat nukkuvat suurimman osan ajasta "koreissaan", ihan hyvin toimivat meillä. Välillä vähän syödään ja sylitellään.

Shanghaissa meillä on auto kuljettajineen odottamassa ja sillä reissaamme Hangzhouhun ja hotelliin. Hotellissa meillä on kaksi huonetta, jotka on yhdistetty väliovella. Lapset nukkuvat toisessa huoneessa ja me Samin kanssa toisessa. Illalla menemme Pizza Huttiin, kävelemme vähän järven rannalla, käymme Carrefourissa ostamassa vettä ja pientä naposteltavaa ja palaamme taksilla hotelliin. Vauvoille iltapalat ja yöunille.

Ensivaikutelmat: matka Shanghaista oli aika ankea ja liikenne tuntui aluksi aika hurjalta. Hangzhou vaikuttaa ihan mukavalta kaupungilta, liikenne tietysti aika hurja, mutta aika nopeasti siihen tuntuu tottuvan. Ihmiset ihmettelevät meidän vauvoja, antavat kaduilla tietä, kun haluavat kurkata rattaisiin. Välillä tulee ihan tungosta, kun ihmiset suorastaan kerääntyvät katsomaan vauvoja. Jotkut ovat hieman ihmeissään tyttölapsi-laumastamme, mutta oikein positiivisesti ovat kuitenkin suhtautuneet.