Previsiitti

Nyt on sitten lennot varattu previisitille. Hetken jo luultiin, että paluumatka menee vauvat sylissä, mutta onneksi saatiinkin nyt Baby basketit molempiin suuntiin eli jonkinlaiset kaukalot, mitkä viritetään seinään kiinni ja vauvat voi siinä nukkua ja makoilla. Tosin nyt ei Samin kanssa voida olla ihan vierekkäin, kun niitä kai voi laittaa vaan yhden/yksi seinä, mutta aika lähekkäin ollaan kuitenkin. Voidaan vaihtaa vauvoja, kun tylsää tulee 8-)

Niin, lähtö on lauantaina 2. huhtikuuta ja lento kotiin päin lähtee maanantaina 11. huhtikuuta eli vähän reilun viikon reissu. Tuolla katselleen asuntoja, eilen päätettiin, että minkä kokoinen suunnilleen halutaan. Käydään miehen kanssa jonkinlaisessa terveystarkastuksessa ja sitten toivottavasti tutustumassa esikoisen kouluun. Varmaan aikaa jää vapaaseen oleiluunkin eli tutustutaan kaupunkiin ja käydään ostoksilla.

Retrovauvat

Kaivoin eilen varastosta vaatteita vauvoille ja löysin ihania pieniä puseroita/mekkoja, jotka on mun vanhoja eli jostain 70-luvun puolesta välistä. Tässä kuva. Retrovauvat ei todellakaan ole enää mitään sylivauvoja, lattialla liikutaan, toinen kierii ja toinen ryömii. Yksi, minkä toinen oppi viikonloppuna on taikamukista juominen. Siis mukista, jossa on venttiili ja nestettä tulee vaan, kun imee. Tavallisesta nokkamukista vettä menee enemmän lattialle, päälle, pöydälle kun suuhun. Nyt kun vielä toinenkin oppisi tuon, eikä vaan ryskyttäisi sitä mukia pöydän kanteen.

Loppu

Kohta tulee vieraita, joten voisi kai lopettaa koneella istumisen ja alkaa paistamaan pakastepullia ja siistimään vähän kotia. En mä tätä viime tippaan ollenkaan jätä, en toki. Kylään tulee mm. kaksostytöt vm. 2002, kiva nähdä vähän isommat tuplat!