Sami lähti taas aamulla töihin ja aika pian Vuokko heräsi sängyssään, otin vielä hetkeksi viereen nukkumaan ja nukuimmekin yhdeksään asti. Sitten vaatteet päälle ja alas aamupalalle. Asumme muuten kerroksessa 13, ei ilmeisesti epäonnen luku täällä.

Varpu ja Vuokko on edelleen aika raatoja ja todennäköisesti menemme tänään käymään "sairaalassa", jossa lauantaina vierailimme. Varpulla on nyt kuitenkin jo kuudes kuumepäivä menossa ja Vuokolla yksi vähemmän. Molemmat kyllä syö ja juo, märkiä vaippoja on, mutta aika nuukahtaneita tyttöjä noin muuten. Särkylääkekin alkaa loppumaan, kun en löydä tavaroiden seasta mielestäni ostamaani uutta pulloa. Täytyy toivoa, että lääkäriaseman apteekissa on lasten särkylääkettä.

Kävimme aamupalan jälkeen pikaisesti ulkona ja ilma on taas kuuma. Ihan kuin ei olisi aivan niin hiostavaa kuin ennen myrskyä, mutta toisaalta ilma ei ehkä ollut vielä kuumimmillaan. Kävimme samalla katsomassa kaloja aulassa, siellä on siis käytävän molemmin puolin altaat, joissa on kaloja ja niitä me lapsiperheet käymme muutaman kerran päivässä katsomassa.

Säde on ollut vähän huono syömään täällä. Voi olla, että kuumuus vaikuttaa ja vähän yskäinenhän tuo isokin tyttö on ollut. Aamupalalla ollaan kokeiltu leivän lisäksi vohveleita, lettuja, munakasta, mutta mikään ei oikein uppoa. Jogurttia ei halua edes maistaa. Täytyy varmaan huomenna kokeilla, uppoaisiko murot, vaikka ne nyt ei kovin hyviä ravitsemuksellisesti olekaan. Muuten Säde on aika kivasti saanut aikaansa kulumaan täällä, piirtelee, katselee Aku Ankan taskukirjoja ja lehtiä, leikkii välillä barbeilla, kuuntelee cd-levyjä jne., muutaman kerran ollaan oltu syömässä tulevan luokkakaverin perheen kanssa ja silloin on leikkinyt muiden lasten kanssa. Koulun alkuun on pari viikkoa ja sitä ennen päästään toivottavasti muuttamaan ja ulkoilemaankin.

Suomesta kuului eilen vauvauutisiakin, paljon onnea Katrille ja koko perheelle!