Tämä viikko meni hurjan nopeasti. Pienet oli maanantain, tiistain ja keskiviikon koulussa, sinne meitä kuskasi pääsääntöisesti ihan uusi kuski, joka osasi aamuisin sanoa good morning ja iltapäivällä good afternoon :-) Palvelu pelasi muutenkin kuljetusten osalta tosi mallikkaasti, pitää antaa palautetta! Kuljetus maksaakin kyllä enemmän kun koulu, joten paree ollakin hyvää palvelua...

Keskiviikkona kävin naapurin kanssa kangasmarkkinoilla ja ostin taas lisää kangasta. Eilen vihdoin ekan kerran vein räätälillekin kangasta ja tilasin ensimmäisen takkini. Musta villakangastakki on tulossa, toivottavasti onnistuu! Kangasta olisi myös neuletakkiin, farkkuihin, hameisiin ja puseroon, pitää miettiä mallit valmiiksi ja viedä edes joku kankaista, kun haen takin tiistaina. Olisihan se kiva saada vähän jotain uusia vaatteita, kun ei nuo kankaat ja teettäminen täällä juuri mitään maksa!

Lomia on tiedossa. Parin viikon kuluttua lähden yksin Shanghaihin pariksi yöksi, hotelli keskustasta on varattu ja mitään tiukkaa shoppailua ei aio harrastaa. Haluan käydä parissa kirjakaupassa, ehkä Zarassa ostamassa lapsille jotain ja sitten kahvilla, syömässä ja nauttia olostani ihan yksin. Viime aikoina on jaksu noiden pienten riiviöiden kanssa ollut aika koetuksella, joten tämä oma loma on todella tarpeen!

Helmikuussa on tiedossa kiinalainen uusi vuosi ja sen vuoksi on viikko lomaa. Me lähdemme osaa juhlintaa pakoon Vietnamiin, olemme viikon reissussa, 6 yötä rantakohteessa ja yksi yö Ho Chi Minh Cityssä.

Tälle viikonlopulle ei ole ihmeempää ohjelmaa, mattoja koitetaan käydä taas vähän metsästämässä Samin kanssa huomenna ja samalla lounaalla. Illalla varmaan perinteinen Hefangilla kävely ja jätskillä käynti. Sunnuntaina olisi kiva mennä jonnekin syömään perheen kera, vaikka eilen perinteiselle torstaimäkkärikeikalla (Sami sählyssä) päätinkin etten ikinä enää lähden Varpun ja Vuokon kanssa ravintolaan... Mutta harkitaan.

Ensi viikon perjantaina on Lilin läksiäiset, jotka alkavat syömingeillä Indian kitchen -ravintolassa, sinne on tulossa varmaan melkein "kaikki". Me lähdemme Samin kanssa kahdestaan liikenteeseen, vanha ayimme tulee meille taas yökylään. Kivaa!

Mutta nyt miehelle ruokaa laittamaan, jospa se kohta pyöräilisi miljoonan kiinalaisen tuijottaessa tänne kotiin!

Oikein mukavaa viikonloppua! AB:lle iiiiisot 2v-onnittelut!!!