Lähdimme tänään aamupalan jälkeen kaupungille ostoksille. Tavoitteena oli löytää ainakin Samille vähän vaatteita, muutamat työhön soveltuvat shortsit ja paitoja. Kävimme parissa keskustan isossa tavaratalossa, toisessa oli lähinnä aika kalliita vaatteita ja myös aika vähän, kenkiä siellä oli ihan kamalasti, sellaisia naisten biletyskenkiä, mitä kyllä täällä käyttävät ihan arkisesti. Toisessa tavaratalossa oli sitten enemmänkin vaatteita, miesten vaatteita taisi olla ainakin kolme kerrosta, tavaratalo oli jakaantunut kahteen taloon ja toisessa oli sitten enemmän naisten vaatteita ja lastenkin.

Koothan täällä on tosi pieniä eli esim. Sami, joka on ihan perusvartaloinen, ei iso eikä pieni, ostaa vähintään XL-kokoa ja ne ei ole edes mitenkään isoja. Kenkiä ei olla katseltu, että miten kokoja löytyy. Lastenvaatteissa koot on aika lähellä suomalaisia (Suomessa myytäviä) eli ollaan ostettu ihan 73cm - 80 cm kokoisia vaatteita tai 1v. Tavaratalosta ostin Säteelle ihanan pallohameen ja samaa sarjaa liivin, mitä näin kesällä voi käyttää ihan puserona, siinä on vetskari ja huppu, ihan sievä. Sami löysi pari paitaa ja yhdet shortsit ja sitten ostettiin kahdet matkarattaat, alla kuva, missä Vuokko testaa rattaita:

7151.jpg

Hienot väriset rattaat, eikö? Käytiin sitten Vuokon kanssa vähän lastenvaateostoksilla, kun muut nukkuivat. Hyvin meni uusien rattaiden kanssa ja paljon vähemmän saatiin kahdestaan huomiota, kun kaksosrattaiden kanssa! Löysin minä kivoja shortsiasuja vauvoille, nyt voi helteet jatkua.

Kohta lähdetään ehkä vielä iltakävelylle katsomaan läheisen dvd-kaupan valikoima. Samalla testataan toisetkin rattaat. Ostettiin ne ihan sillä, että päästään helpommin liikkumaan, jos ollaan kaikki liikenteessä, nuo saa nopeasti kasaan ja helposti taksiin. Tuntuu, että taksikuskit vähän pelkää noita meidän isoja rattaita.

Tässä vielä yksi kuva päivän ostosreissulta, meidät kyllä huomataan, missä sitten mennäänkin 8-)

7150.jpg

Öit sinne!