Niin se loma meni, Samikin lämmitteli tuossa jo vähän työläppäriään, siitä se orjuus taas alkaa! Mulle iski kevyt flunssa jo reissussa ja paheni kotiuduttua, mutta jospa helpottaisi nopsasti. Pienetkin kevyesti yskii tai välillä vähän enemmänkin, mutta toivon mukaan ei tarvitse lääkärille mennä.

Meillä on nykyään lemmikkilepakko. Ei välttämättä pelkästään hyvä asia, luulisin, että levittävät kanssa aika kivasti kaikenlaisia pöpöjä?! No, majailee kyllä ikkunoiden ulkopuolella, tarkemmin sanottuna meidän makkarin yhteydessä olevan kylppärin ikkunassa. Ikkunassa on ulkopuolella ötökköverkko, mutta siinä on reikä, mistä lepakko aina pujahtaa siihen väliin, roikkuu siis siinä verkossa. Kahtena päivänä se on siinä nököttänyt, joten kai on sen kodikseen ottanut. Ei ehkä tuuleteta tuota kylppäriä nyt, sillon sillä olisi suora yhteys meille sisälle eikä ehkä sitä haluta kuitenkaan olohuoneen kattoon roikkumaan.

Tänään tuli ylläripostia Suomesta, kiitos Tiina ja Aleksi! Aleksilta tuli Säteelle ihana rakkauskirje, todella suloista!

Nimipäivää viettää tänään Helmi ja Kastehelmi on siis Varpunkin kolmannen nimen päivä. Onnittelut pienelle pippuriselle Helmille Nurmijärvelle ja toiselle ei niin kovin suurelle Helmille Vaajakoskelle! Vuokko vietti myös nimipäiväänsä tällä viikolla, tiistaina, mutta meni multa ihan ohi, kun oltiin reissussa, ehkä se ei neitiä niin haittaa.

Jotain oli mielessä, mutta unhoittunut on. Ehkä huomenna taas paremmalla ajalla.

Se olisi Säteellä reilu 5vk vielä koulua, koulu loppuu 14. kesäkuuta. Ja n. 2kk on siihen, kun tullaan Suomeen, tarkoitus on tulla n. 7-8. heinäkuuta ja olla n. 4 viikkoa. Lentolippuja ei ole vielä varattu, jotain viime hetken tarjouksia tässä odotellaan.

Mukavaa viikkoa!

Ps. Meikkuun terkkuja! Kiva kuulla, että siellä luetaan Kiinan kuulumisia. Ikävä kyllä sacher-kakun syönti loppui, kun tultiin takaisin kotiin :-)