Kävimme aamupalalla, jonka jälkeen vauvat saivat huoneessa aamupuuronsa, tarjosimme eilen Carresta ostettua Nestlen omena-riisipuuroa, joka erosi Suomessa myydystä siinä ettei seassa ole maitoa. Sitten lähdimme käymään China silk town:ssa, josta ostimme lähinnä Pashmina-huiveja ja kravaatteja, Säde halusi yhden silkkihuivin. Sitten kävelimme siihen kalliiseen lastentarvikeliikkeeseen, jossa kävimme jo aiemmin. Ylimmäisessä kerroksessa oli alennus-vaatteita ja muutaman vaatteen ostin, mm. yhdet pienet halkiohousut. Ostimme myös lisää puuroa sekä kynsisakset vauvoille, niin ja löysin Bumbyn kuorien tapaisia vaippakuoria, joita ostin kahdet. Hinta oli 36 RMB/kpl eli todella edullisia. Päivä oli tosi kuuma, joten tuolta hipsimme nopsasti takaisin hotellille, muutama dvd jäi vielä mukaan yhdestä liikkeestä. Vauvoille ruoka ja unille.

Iltapäivällä alkoi satamaan vettä, mutta se loppui kun vauvat heräsivät. Tarjosimme ruokaa ja lähdimme taksilla rantaan. Rannassa olikin kaunis suihkulähdenäytös eli oli musiikkia, valoja ja suihkulähteitä. Ehdimme katsoa hetken, kun alkoi taas satamaan melko kaatamalla. Menimme hetkeksi jonkun katoksen alle sateen suojaan, mutta totesimme sitten, että turha jäädä odottamaan sen loppumista, eteen päin vaan. Kävimme syömässä Pizza Hutissa (eri kun sunnuntaina) ja sieltä lähdimme jatkamaan matkaa kohti jotain tavarataloa, mistä saisimme esikoiselle vielä jonkun lelun. Matkalla näin kivan laukkukaupan ja ostinkin yhden laukun alle 7 eurolla. Näin jälkeenpäin ajatellen olisin voinut ostaa useammankin laukun, ne oli kaikki tosi kivan näköisiä! Sinne siis syksyllä uudestaan! Vesisade vaan jatkuu ja päätämme mennä taas Carrefouriin, kun se on tuttu paikka ja hotelliin jo haluttaisiin. Ostetaan taas uusi Barbie, syömäpuikkoja, vettä, pillimehuja ja suklaata. Herätetään taas huomiota tyttölaumamme kanssa, ihmiset osoittelevat, hymyilevät, nauravat, tulevat räpläämään jalkoja, käsiä, laittamaan tuttia suuhun jne., jotkut kysyvät, että ovatko kaikki 3 minun tyttöjäni ja kun vastaan, niin hymyilevät hämmentyneenä.

Kun mennään ulos, sataa vaan aina edelleen ja aika kovaa. Mutta ei auta muu, kun mennä kadun varteen taksia metsästämään. Saamme taksin kohtalaisen nopeasti, mutta ollaan vauvoja lukuunottamatta ihan märkiä. Taksin takaluukku ei mene kiinni, kun rattaat on siellä, joten hotellille päästyämme takaa löytyy todella märät rattaat. Äkkiä vaan huoneeseen vaihtamaan kuivia vaatteita ja vauvoille iltapuuroa. Lapset unille, pakkaamista ja koneella istumista. Puolen päivän aikoihin lähdetään autolla Shanghaihin ja siellä ollaan yksi yö ennen maanatain lentoa kotiin.