Eilinen päivä meni melkein täysin kodin ulkopuolella. Kävimme aamulla ensin Samin kanssa kangasmarkkinoilla, Sami vei samalla parit kankaat räätälille shortsien tekoa varten, ensi lauantaina haetaan pois. Tämän jälkeen käväisimme Dashassa katsomassa mulle kenkiä, mutta ei löytynyt kivoja sopivalla hinnalla, pitää olla aika mageet, että viitsin 100e kengistä maksaa... Dashasta ulos tultuamme huomasimme Hill street baarin ja päätimme käydä kurkkaamassa. Sitä oli eräs parikunta kerran kehunut ja hyvä oli! Listalla oli paljon länkkäriruokaa, pastaa, pitsaa, pihvejä jne., itse söin alkusalaatin, minestronekeiton ja grillattua broilerin rintafilettä. Suosittelen!

Käväisin kotona vaihtamassa vaatteet ja sitten lähdin kohti jalkahierontapaikkaa. Siellä treffasin neljä rouvaa Rosesta. Nautimme 90 minuutin jalkahoidot, samalla toki hierontaan myös niska ja yläselkä. Sattui ja poltti, mutta teki nannaa! Voisi kyllä koittaa käydä useamminkin, tuo maksoi 12e ja hintaan sai vielä hedelmiä ja juotavaakin.

Sitten kynsihoitoon. Minä kun en periaatteesta punaista kynsiin laita (punainen on tyttöjen väri!!!), niin tuli kirkas pohja ja pieniä mustia kukkia valkoisilla keskustoilla. Hauskan näköiset! Näistä ei heti huomaa, jos alkaa rapisemaan, kun on pohja kirkas, vähitellen vaan kukista lähtee terälehdet. Tämä huvi oli 5 euroa.

Sitten Hootersiin syömään. Siellä ihanaa kanasalaattia ja muutama juustotanko, namia oli! Juotiin mm. koeputkista jotain ja onnistuin jopa tilaamaan ihan hyvä drinksun, en semmoisia koskaan juo, niin meni aika arpapelillä. Hootersissa on ihan viihtyisä sisustus, paljon puuta, tulee Suomi mieleen. Tytöt on vähäpukeisia, ehkä vähän tekoiloisia ja säännöllisesti nousevat baarijakkaroille tanssimaan lentopalloilijan asuissaan. Sen verran femakko olen, että tuolla kyllä naisen tehtävä on olla lähinnä miehelle silmänruokana, ihan hyvin he tarjoilijanhommansa osaavat, mutta en usko tarjoiljankokemuksen olevan ainoa kriteeri tuonne töihin pääsyyn. Sitten taas, ollaan Kiinassa, rahan elämiseen saa tuolta varmasti aika helposti ja kyllähän ne naiset (miehetkin) välillä pukeutuvat hyvinkin vähäpukeisesti ihan vapaaehtoisestikin, että ehkä tuo nyt ei sen kummempaa ole. Kiinalaisilla naisilla ei muutenkaan tunnu olevan kovin vastenmielistä tehdä tuttavuutta länkkärimiesten kanssa, joten ehkä tuonne on kovakin tunku, sillä länkkäreitähän tuolla varmasti aika paljon käy! Ruoka oli hyvää, musiikki esiintymisten ulkopuolella sen verran kohtuullisella volumella, että pystyi juttelemaan ja seuraa suorastaan huippua!

Sitten illan pääkohde eli KTV! Suuntasimme takseilla kohti Party Worldia, josta saimme oman huoneen käyttöömme. Tilasimme juotavaa ja saimme masiinoihin englanninkieliset biisit päälle. Sieltä sitten kävimme kirjan kirjaimella biisejä läpi ja itse tuli laulettua aika monta, kun ei tuntunut olevan kauheasti innokkaita laulajia... Suurimman osan biiseistä vedettiin kyllä kahdella mikillä, mikä oli hauskaa! Ihan kiva kokemus oli.

Osan porukan kanssa kävimme vielä SOS-clubilla kuuntelemassa hetken kamalaa musaa. Itse totesin, että kuulonsa voisi menettää paremmallakin musalla... Hetki siellä laitettiin tassua tassun eteen tanssilattialla ja todettiin, että ehkä voisi lähteä nukkumaan. Kotona taisin olla joskus 4 aikaan aamuyöstä, pitkä päivä.

Tänään käytiin aamupäivästä Hyattissa pääsiäislounaalla ja jotenkin jäi semmoinen olo, että meni vähän rahat hukkaan, tuo buffet ei ole mikään kovin edullinen, toki ruokaa on paljon ja valinnanvaraa. Meillä ei vaan nuo pienimmät olleet oikein yhteistyöhaluisia. Heräsivät aamulla tosi aikaisin ja alkoi selvästi jo väsyttämään. Varpu lisäksi vaikuttaa edelleen vähän sairaalta, vaikka kuumetta ei tuntuisi olevankaan. Aika pikana sitten heitettiin jotain ruokaa naamaan, Samilta jäi jälkkäritkin syömättä, kun toinen neideistä vaan parkui hysteerisesti... Buffet oli toki hyvä, mutta jotenkin en nyt ollut siitä niin innoissani kun yleensä. Lisäksi ihmettelin pääsiäisen kalliimpaa hintaa, lehden mainoksen perusteella odotin, että siellä olisi ehkä ollut lapsille jotain pääsiäiskivaa, mutta ei ainakaan ekan tunnin aikana tapahtunut vielä mitään. En tiedä, ehkä äitienpäivänä jotain muuta, jäi nyt kaiken kaikkiaan vähän paha maku tästä keikasta.

Loppupäivän ohjelma on avoin, varmaan mennään päikkäreiden jälkeen ulos, kun on niin kaunis ilma. Ihan t-paidalla tarkenee näin päivisin, illalla on viileämpää. Lapset tarvitsisi uusia kenkiä, joten käydään varmaan lähitavaratalossa niitä vähän katselemassa, ehkä sitä voisi samalla katsoa jotain kesävaatettakin. Aika lämmintä on luvassa koko viikoksi, plussaa 20-25 astetta joka päivä.

Vaihdoin sivupohjan Tuuliviirin tekemään, kun en jaksanut itse tehdä alkua pitemmälle. Gerbera on ehdottomasti lempikukkani ja tässä on ihanan voimakkaat värit.

Mun piti muuten pitää blogiarpajaiset, kun tulee 100 000 mittariin, mutta pääsikin vahingossa menemään mittari reilusti yli. Mutta järjestän sellaisen piakkoin!

Nyt mukavaa pääsiäistä, nauttikaahan siitä, että teillä on huomennakin vapaata!