Armas mieheni jo maanantaina vuodattikin asuntoesittelystä, kävimme katsomassa kuutta eri asuntoa, mistä eka oli meille täydellinen. Eilen selvisi, että samaa asuntoa havittelee myös toista välittäjää käyttänyt elokuussa Hangzhouhun muuttava suomalaisperhe. Ja ties kuinka moni muu?!?

Vielä ei tiedä, kuinka tässä käy. Kiinassa samaa asuntoa saattaa välittää useampikin välittäjä ja rahat saa se, kuka saa kämpän myytyä/vuokrattua. Vuokranantaja siitä vaan katsoo parhaimman tarjouksen ja valkkaa sen. Tuossa Ding an Ming du -talossa on onneksi koko ajan asuntoja valmistumassa, joten vaikka tuo nyt ohi menisikin, niin ehkä sieltä uusikin löytyy. Tuo vaan jotenkin heti tuntui niin hyvältä meille, pikkasen luksusta, mutta kuitenkin toimiva. Asunto oli myös sen verran korkealla, että sieltä oli jotain näkymiä kaupungille ja muutama Pagodakin näkyi, pimeällä varmaan tosi upeat näkymät.

Olin tänään Varpun ja Vuokon kanssa Gymboreessa ja ei voi muuta sanoa, kun että kamalaa oli... Tyttöjä ei kyllä yhtään nappaa ne hommat, mitä siellä pitäisi tehdä, kaikki muu kyllä. Täytyy nyt koittaa pari kertaa vielä jaksaa käydä ennen lomaa ja syksyllä sitten miettiä vaikka toista ryhmää.

Säteellä oli tänään viimeinen koulupäivä ja he saivat myös todistukset. Numeroita oli joistain aineista, mutta kirjalliset on aika kuvaavampia. Liikunta Säteellä tökkii, ei oikein isossa ryhmässä halua mennä toisten mukana, en tiedä, mikä siihen oikein auttaisi. Tiedän, että opettaja on kiva, Sädekin tykkää, en usko, että kukaan nauraa epäonnistumiselle, mutta jotenkin ei vaan suostu aina edes yrittämään. Täytyy nyt koittaa kesällä harrastaa monipuolisesti erilaista liikuntaa, jos Säde siitä innostuisi ja olisi sitten koulussakin enemmän mukana. Taiteen opettaja kehui taas maasta taivaisiin ja Säteen omakin opettaja kehui, että Säde keksii aina jotain omaperäistä, kun tekevät yhdessä jotain taidejuttuja. Englantia on oppinut etenkin viimeisen puolen vuoden aikana hurjasti ja lukeminen sujuu jotenkin, itsenäinen kirjoittaminen ei vielä kovin hyvin. Atk sujuu oikein hyvin ja musiikissa on innostuneena mukana.

Jaahas, Sami soitti, se kämppä oli sitten mennyt toiselle perheelle, se siitä sitten.