Iltapäivällä kävi sitten insinöörin apupoika ja totesi, että masiina ei toimi, ulkona on liian kylmä, että toimisi. Soittelimme siinä sitten E:n kanssa, hän lupasi korjausmiestä huomiseksi ja minä vihjailin, että kylmä tässä yön aikana tulee. Soitteli sitten landlordille ja lupasivat hankkia meille muutaman erillisen lämpökojeen. Noh, sitten tuli serkkupoika ja aikansa roplattua sai koneen hurisemaan. Oli kuulema laitettu tavoitelämpö liian korkealle, ok.

Meni pari tuntia ja *yllätys* taas vilkutti paneli tyhjää ja ilmastointi työnsi kylmää ilmaa ulos. Samikin tuli sitten sopivasti lämpölomalta ja pääsi soittelemaan E:lle. Nyt härveli taas toimii, mutta ei tuolta mitään lämmintä ilmaa tule, jotain +14 - +17 on joka huoneessa, mutta taretaan, kun laitetaan yöksi vähän enemmän päälle. Huomenna sitten toivottavasti saadaan edes muutama lisälämmitin, niille kun on käyttöä ihan kylppäreissäkin, niissä kun ei ole lämmitystä ollenkaan, saati keittiössä tai vaatehuoneessa.

Loppuviikosta alkavat laittamaan sitä öljylämmitystä, tulee jotenkin samaan tuon aiemman lämmityksen kanssa. Pahoin pelkään ettei tuota melkein Hyvinkään uuden kirkon korkuista olohuonetta saa millään lämpimäksi, mutta jos sitten edes muut huoneet.

*Päivitys*
Saimme illan pimeinä tunteita kaksi lisälämmitintä, jihuu!