Ensimmäinen kohteemme oli siis Hyvinkää, siellä olimme maanantaista lauantaihin. Kävimme moikkaamassa kavereita, söimme synttärikakkua, kävimme puistossa ja nautimme mummojen seurasta. En mummoista uskalla kuvia laittaa, mutta tässä kuva ihailemistamma pilvistä Hyvinkäälle lentokentältä ajaessa. Tällaisia ei Kiinassa näe!

808358.jpg

Hyvinkäältä siirryimme lauantaina kolmeksi yöksi Pyhämaalle. Yövyimme majatalo Ruorissa, jossa alakerrassa rakennettiin saunaa. Meteli ei häirinnyt, mutta hieman jouduimme väistelemään työmiehiä, työkaluja ja maalattuja seiniä. Tytöt nauttivat mm. raittiista ulkoilmasta, vapaasta juoksentelusta ja herkuista.

808363.jpg

808361.jpg

Pyhämaalta siirryimme Tampereen kautta Mikkeliin. Tampereella kävimme moikkaamassa Kaisaa ja Iiriä, moi tätäkin kautta _0/ Tampereella satoi ja ei tullut yhtään kuvaa otettua. Olimme yön Härmälä Campingissa ja en voi ainakaan sadesäällä sitä suositella, oli likaista ja kuraista. Mutta itse halusin leirintäalueella, joten turha sen enempää valittaa :-)

Mikkelin maalaiskunnassa vietimme neljä yötä. Ilmat suosivat aika hyvin ja polskimme jonkin verran vedessä, jonka piti kai olla aika lämmintä, mutta kylmältä se tuntui! Veden sijaan tyttöjä houkutteli eniten trampoliini:

808370.jpg

Tässä Sami "valvoo" pomppijoita:

808375.jpg

Sitten lähdimme Hartolaan, jossa vietimme kaksi yötä. Tämä Käpälämäen mökki on kuin satumaa:

808392.jpg

Lempi-koira ja jättipupu Lätjönen pelottivat ensin hieman, Vuokko kaveerasi kuitenkin Pupun kanssa jo heti ekana iltana melko läheisesti, koiran kanssa otettiin kunnolla kontaktia vasta vähän ennen pois lähtöä. Varpukin uskaltautui silittämään koiraa vikana päivänä, josta kehuimme kovasti. Muutaman lisäpäivän jälkeen olisivat varmasti olleet kavereita ihan kunnolla! Sädekin aluksi hieman arasteli koiraa, mutta se meni pian ohi ja Säteen ollessa yökylässä toiseksi viimeisenä Suomenyönä, sai Lempi aamulla herättää Säteen pusuilla :-)

Tässä Vuokko touhuaa Lötjösen kanssa, kuten näette, kyseessä ei todellakaan ole mikään kääpiäkani :-)

808377.jpg

Hartolasta lähdimme kohti Lohjaa. Veimme Hyvinkäälle matkasängyt ja makuupussit ja nautimme lounaan ja jälkkärikahvit äidin luona. Viimeisen viikon olimme Lohjansaaressa Kalliopesässä, jota voin vain suositella! Emme halunneet mökkiä järven rannasta, sillä ajattelimme sellaisen olevan lähinnä stressaava. Kalliopesässä oli järvelle vähän matkaa, ihan hyvä ranta olisi siellä ollut, mutta rantakelipäivinä, niinä kahtena tuon viikon aikana, sattui meille tulemaan vieraita. Vedestä saimme kuitenkin nauttia, sillä mökillä oli ihana palju, johon mahtui samaan aikaan hienosti meidän perhe! Kävimme siinäkin melkein joka päivä! Jos joskus itse kuivanmaan mökin ostamme, niin tuommoinen olisi huippu! Paljun vesi lämmitetään, joten sinne voi mukavasti pulahtaa talvellakin!

Nyt tyssäsi kuvien laitto, joten nämä tällä erää. Jos saan loput kuvat purettua kameroista, niin laittelen vielä lisää. Pokkari ei halunnut luopua kuvistaan tai sitten omppuni ei halunnut ottaa niitä vastaan. En suostu myöntämään vielä tässä vaiheessa, että ompussani olisi vikaa...