Lähdin tänään kävelemään vuorille, kun tytöt meni päikkäreille ja ayi oli täällä unia valvomassa. Tein reilun tunnin lenkin ja aika kovaa nousua oli, etenkin alussa. Kyllä oli sykkeet korkealla, kun liikunta on parin viime vuoden aikana ollut lähinnä tyttöjen kantamista ja rattaiden työntämistä. Ihan perille asti en päässyt, eli huipulla on joku hyvä näköalapaikka, kun vaan jaksaa kävellä riittävän pitkälle. Aikomuksena on kyllä nyt alkaa käymään tuolla 2-3 päivänä viikossa eli silloin,  kun ayi on "iltavuorossa". Tässä yksi kuva, mikä tosin on vasta alkumetreiltä teeviljelmien vierestä, kaukana edessä näkyy joen toisella puolella olevia taloja::

10967.jpg

Istuin hetken koneella ennen kuin menin Sädettä vastaan koulubussille. Ihmettelin, että mitä lorinaa kuuluu ja yht'äkkiä ikkunaan tulee vettä puutarhaletkusta. Ayimme pesee ikkunoita 8-) Tyyli on siis se, että puutarhaletkulla vaan suihkutetaan vettä ikkunoihin ja siinä se sitten onkin... Olinkin ehtinyt jo ihmetellä, että miksi olohuoneen ikkunoissa on outoja raitoja, no, nyt selvisi sekin.

Tänään menemme parin rouvan kanssa Carrefouriin ruokaostoksille ja huomenna ehkä erään rouvan kanssa lastenvaatteita ostamaan, muita viikonloppusuunnitelmia ei, onneksi, olekaan.