Siirsin nyt sitten aamulla blogini tänne vuodatukseen, että pääsen itsekin ihailemaan aikaansaannoksiani. Jos vaikka jonkun kuvankin saisi joskus laitettua tänne sivuja piristämään. Vanhat viestit säilyy edelleen bloggerissa osoitteessa http://satusade.blogspot.com

Kävimme eilen katsomassa taloja, näimme 5 erilaista taloa. Osa niistä oli meille liian pieniä eli lähinnä siis yläkerrassa liian vähän makuuhuoneita, mutta pari sellaista oli, missä oli 3 makkaria ylhäällä. Ihan hienoja talot kyllä oli ja osassa oli tosi mukavat pihat. Meitä on 3 perhettä, jotka tarvitsevat yhtä monta makuuhuonetta ja yhdestä noista isoista taloista on kaksi perhettä kiinnostunut. Täytyy vielä kysellä, löytyisikö yksi iso talo lisää, niin saisi kaikki sopivan.

Olemme myös miettineet kotiapulaisen eli Aiyn hankkimista tai sehän on ollut jo keväästä asti selvää, että hankimme. Otamme varmaankin ainakin aluksi ihan kokopäiväisen apulaisen, sillä kaipaan apua myös lastenhoidossa. Asuinalueelta ei pääse mitenkään yksin vauvojen kanssa kauppaan, joten siinä tarvitsen ainakin apua. Aluksi en tietenkään voi Varpua ja Vuokkoa jättää vieraan tädin hoiviin, mutta ajan kanssa varmaan tottuvat toisiinsa.

Täällä riehui eilen taifuuni Matsa, tosin täällä Hangzhoussa se ilmeni koko päivän kestäneellä sateella ja melko kovalla tuulella.  Suomessakin asiasta uutisoi ainakin verkkouutiset. Nyt ilma tuntuu jo kirkastuvan ja helteet palaavat varmasti pian "iloksemme".

Sami taitaa tällä hetkellä olla perheestä ainut, joka ei ole kipeä, vaikka taitaa hänelläkin jo nenä valua. Itse olen edelleen vaan flunssainen, mutta ehkä tämä alkaa olla jo helpottumaan päin. Säde alkoi nyt yskimään ja Varpu sekä Vuokko ovat edelleen vaan vähän kuumeisia ja nyt myös yskäisiä. Kävimme eilen tutustumassa myös Pohjois-Amerikkalaiseen lääkäriasemaan, joka vaikutti tosi hyvältä. Aivan kuin olisi Suomessa mennyt uudelle lääkäriasemalle, tuolta löytyy lastenlääkäri, hammaslääkäri, gyne, röntgen, labra, vuodeosasto jne., lisäksi henkilökunta on englanninkielen taitoista. Saa nähdä, kuinka pian pääsemme tutustumaan paikkaan käytännössä.

Nyt päivälevolle tai ehkä telkkaa katsomaan. Varpu ja Vuokko nukkuvat, Säde katselee lehtiä ja kuuntelee Peppi-cd:tä ja Sami lähtee hakemaan passikuvia työ- ja oleskelulupia varten. Täytyy vielä myöhemmin käydä kaupassa ostamassa vettä ja muutakin juotavaa. Löysimme tästä hotellin läheltä Kiinalaisen tavaratalon, vaikutti isommalta ja kivemmalta kuin Carrefour ja tuonne on huomattavasti helpompi mennä.