Esikoisella on enää pari viikkoa eskaria ja sitten alkaa kesäloma. Lomaillaan kai 4 viikkoa isin/miehen käydessä vielä töissä ja heinäkuussa alkaa toivottavasti hänelläkin loma. Sitten pari viikkoa olisi tarkoitus pyöriä tässä kotinurkissa, pistää kamaa pois, joku tulee pakkaamaan mukaan lähtevät jutut ja sitten puolessa välissä kuuta on toivottavasti kämppä suht tyhjä. Sitten lomaillaan pari vikaa viikkoa autoillen Suomenmaata ympäriinsä, otetaan rennosti ja käydään yksissä häissä.

Aikaa on aika vähän siis. Nyt pitäisi ainakin alkaa hankkimaan vauvoille isompia vaippoja. Selvittää kaikki pankki sun muut asiat, mitkä on helppo hoitaa täältä.

Kämpästä ei ole vielä mitään tietoa. Ovat kyllä lupailleet, että meille talo löytyy, kun meidän lapsimäärällä on niin hyvä budjetti. Kyllä hotellissa voi vaikka viikon asua, mutta toivottavasti ei kovin paljon pitempään. Jos pelkästään vauvojen syömisten takia hotelliasuminen on hankalaa, kun eivät he kuitenkaan elokuussa vielä ihan kaikkea syö.

Vähän mietityttää sekin, että miten ne ekat päivät siellä uudessa kodissa sujuu, kun mies on vaan kaksi päivää muuttolomalla ja sitten menee töihin. Jäädään siis aika pian tyttöjen kanssa "yksin" kotiutumaan, välttämättä ei ole vielä portteja rappusissa ja muutenkin koti ei välttämättä ole lapsiystävällinen ja turvallinen, joten ekat päivät voi mennä aika kaaoksessa. Esikoisen koulu alkaa onneksi vasta loppukuusta, ehditään nauttia hetki lämmöstä siellä, käydä altaalla uimassa jne., viikonloppuisin vuorilla kävelemässä. Sitä en tiedä, miten alussa hoidetaan ruokaostokset, tuleeko meille heti kotiapulainen ja voinko kuinka pian jättää lapset hänen hoiviinsa. Ehkä pitää käydä isoilla ruokaostoksilla ennen hotellista muuttoa tai sitten jos melkein heti päästään kämppään, niin käydä yhdessä koko perhe tai toinen meistä kaupassa. Yksin en lasten kanssa kauppaan pääse, kun taksiin on mahdotonta pakkautua ilman apua, vauvat ei pysy penkillä istumassa sitä aikaa, kun mä pakkaan rattaita ja ostoksia takakonttiin.

Ajatus katkesi nyt ihan täysin, telkasta tuli Jari Sillanpään video, selkeesti Suomen Ricky Martin 8-)

No joo, ei päässyt Geiri euroviisujen finaaliin, vaikka olikin farkut jalassa. Kuulin jonkun kehuvan Geirin reisiä Suomen seksikkäimmiksi, kun sillä on farkut jalassa... 8-)

Öit!