Jep, viime aikoina on Kotirouvan blogi ollut lähinnä sairaskertomusblogi, olen pahoillani! En ole tainnut kuitenkin blogilistan kautta tilaajia vielä menettää, kiitos vaan kaikki 178 tilaajaa, teitä on kamalan mielettömän iso määrä, keitä te mahdatte ollakaan?! En aio muuttaa blogiani käsityöblogiksi, vaikka naapurille olisi tarkoitus marjapuuronväriset kämmekkäät neuloakin, en aio myöskään kirjoittaa aiempaa enempää tisseistä, enkä ryhtyä eduskuntavaaliehdokkaaksi, joten huimaa nousua blogilistalla tuskin koen. Mutta kiva, että on lukijoita!

Lomaan on enää reilu viikko aikaa. Tulee ihan tarpeeseen taas päästä viikoksi perheen kanssa rentoutumaan. Suunnitelmissa on uida, nukkua ja syödä. Lukemista pitää ottaa mukaan, jos ei aina jaksa nukkua päiväunia. Resortti, mihin menemme on aika keskellä ei-mitään ja siellä ei kai hirveästi ole nähtävää, mikä sopii meille! Rantaloma on kiva just niin, että voi vaan lillua uima-altaassa/meressä ja ottaa rennosti. Nyt kun olen päässyit sinuiksi tuon Nokian 770:n kanssa, niin varmasti blogailen lomaltaltakin, läppärin mukaan ottoa vielä mietitään, helpottaisi reissaamista, jos ei sitä raahaisi mukana, mutta toisaalta mukaan ottamisessa olisi puolensa.

Syksyä on kevyesti mietitty. Jatko täällä on edelleen mahdollinen, mutta päätöstä saamme odottaa vielä jonkin aikaa, joten ihan sen varaan ei voida jäädä. Suomeen ei vielä haikailla eli mahdollisesti Sami etsii paikkaa muualta maailmalta. Säteen kanssa olen jutellut aiheesta säännöllisesti, ekalla kerralla hän oli sitä mieltä, että Suomeen, ei muualle. Sitten yllätti joskus sanomalla, että sitten jos me ei mennä Suomeen vaan johonkin toiseen maahan, niin... Eilen taas juteltiin aiheesta ja Säde ymmärsi, että miksi ei vielä Suomeen haluta palata, ainut asia, mitä hän murehtii on se, että jos uudessa maassa ei ole englanninkielistä koulua, vakuutin sitten, että emme mene sellaiseen paikkaan, missä sellaista ei olisi. Että Säteen koulu yksi tärkeimmistä asioista, mitä muutossa mietimme.

Säteellä iski viime keväänä kova hamsterikuume ja sellaisen ostoa mietittiin. Päädyimme kuitenkin siihen, että emme voi sitä täällä ostaa, sillä hamsterille olisi liian kova reissu lentää Suomeen komennuksen päätyttyä. Puhuimme, että ehkä sitten Suomessa tai uudessa maassa, minne muutamme. Nyt Säde ei tuon vuoksi enää haluaisi jäädä syksyllä tänne, kun hamsterin hankinta siirtyisi taas, uudessa paikassa sen voisi saada heti :-) Ihanan suloinen ja fiksu tyttö, kun sille päälle sattuu!

Tässä parista suloisesta tytöstä muutama kuva, Varpu syöttää Vuokolle ruokaa, sitä lempparia eli nakkisoppaa/pataa:

382450.jpg

382451.jpg

382452.jpg

Sitten kuva vastapäisen talon kylmäsäilytyksestä, tosin kuvan ottohetkellä oli +20 lämmintä, eivät nuo taida kyllä enää säänvaihtelusta kärsiä (enempää...):

382455.jpg

Kotikadun roskien lajittelua:

382453.jpg

Ja vielä kuva kauniista torneista. Lähempi on erään pankin kupoli ja taaempi yksi Hangzhoun nähtävyyksistä, Leifeng-pagoda:

382456.jpg

Naapuri lähti metsästämään mulle ab-kuuria, kiitos! Diagnosoin itselleni poskiontelontulehduksen, lisäksi on varmaan keuhkoputketkin täynnä erinäistä eritettä. Sami kysyi illalla, että menenkö lääkäriin kuurin hakemaan? Vastasin, että en missään tapauksessa mene vastaamaan, että olenko yskinyt 4 vai 5 viikkoa, niistänyt 10 vai 20 kertaa tunnissa jne., saman kuurin saa joka tapauksessa. Huomenna olisi kyllä kaupungissa ihan oikeakin lääkäri, hänen vastaanotollaan voisi tietysti mennä käymään.

Mukavia pakkaspäiviä Suomeen, keväisiä ilmoja Saksaan ja sekä-että ilmoja sinne Californiaan, Marylandiin, Teaxasiin ja missä sitten ikinä minua luettekaan!