Oltiin tänään Samin kanssa jokunen tunti kaupungilla kahdestaan ja olipa aikas mukavaa pitkästä aikaa. Täällä ollessa ollaan kerran oltu koululla keskustelemassa kahdestaan, kerran vajaa tunti "krääsämarkkinoilla" ja sitä edeltävä kahdestaan olo oli edellisenä viikonloppuna, kun Varpu ja Vuokko syntyi. Toisin sanoen ihan kamalasti ei olla kaksin mitään tehty, mutta toisaalta se on lapsiperheessä aika normaalia. Tänään kuitenkin päästiin, kun ayi oli lasten kanssa kotona, pienimmät nukkuivat suurimman osan ajasta. Keskiviikkona varmaan uusiksi, jos silloin vaikka ehdittäisiin syömäänkin.

Käytiin ensin räätälillä hankkimassa Samille pukua. Kankaan valinta oli se vaikein juttu, mutta ihan tyylikkään näköinen kangas saatiin valittua tai Sami valitsi. Räätälin jälkeen käytiin parissa vaatekaupassa ja kenkäkaupassa ja mullekin jäi yhdet kengät matkaan. Lankojakin käytiin katsomassa, mutta eivät olleet jotenkin innokkaita myymään, joten lähdettiin pois. Syömäänkin piti mennä, mutta sitten alkoi tulla kiire.

Huomenna mennään käymään paikallisessa Aquariumissa koko perheen voimin ja koitetaan mennä jonnekin syömään. Tarkoitus olisi käydä myös vähän järven rannassa kävelemässä.

Mutta nyt unille, että jaksaa huomenna touhuta.