Katselen tässä samalla ohjelmaa, missä etsitään INXS-bändiin uutta laulajaa, tosi-tv:tä siis parhaimmillaan! Tämä on jo uusinta eli voittaja on tiedossa, mutta eipä se haittaa, kun hyvää musaa on tiedossa. Ainut huono puoli näissä musiikkipainotteisissa ohjelmissa on vaan se, että tahtoo laulaa!?! En tiedä, pitäiskö tässä alkaa karaokea harrastamaan vai mitä pitäisi keksiä, että vähän pääsisi lauluhimoja tyydyttämään. En ole koskaan ajatellut itseäni yksinlaulajana eli kuoro on mun juttu, mutta kun ei tuo koulun kuorokaan nyt kokoonnu, niin pitää keksiä jotain muuta. Joku laulunopettaja olisi tietty ihan huippujuttu, mutta en sitten tiedä, mistä englannin kielen taitoisen löytäisi.

En ole tainnut vielä kertoa, että olemme menossa kolmen viikon kuluttua häihin. Samin osastolta joku menee naimisiin ja kutsui sitten koko osaston perheineen, meitä on kaksi suomalaista perhettä onneksi menossa, joten ihan "yksin" ei tarvitse olla. Nyt pitäisi vaan keksiä, että mitä laittaisi päälle, räätäli löytyy ja kangasmarkkinat, mutta malli on vielä vähän hakusessa. Täytyy nyt jotain keksiä ettei tule kiirus.

Eilen sain aikaiseksi laittaa meiliä Shanghain United Family Hospitaliin. Polvi, joka Boracayn reissulta tullessa ikävästi rusahti, on vieläkin enemmän ja vähemmän kipiä. Nyt sen verran enemmän kipeä ettei tee mieli mennä mihinkään BodyPumpiin  jalkaa testaamaan eli aika herkästi tuntuu "nuljahtavan". Polvessa myös tuntuu joku naksuvan kun sitä taivuttaa, tätä ei tapahdu toisessa polvessa. Nyt on vireillä aika tuonne sairaalaan yhdelle Aasian parhaalle ortopedille, länkkäri kuitenkin onneksi. Heikompikin ortopedi olisi kelvannut, mutta sellaista ei ollut tuolla tarjota, joten otetaan sitten paras mahdollinen. Menen Shanghaihin näillä näkymin 4. huhtikuuta, jospa jotain selviäisi.

Huomenna ollaan menossa taas vähän kaupungille. Käydään katsomassa tytöille kaikille keväiset kengät ja ehkä jotain vaatettakin, vaikka eipä tuolla tänäänkään aamupäivällä edes takkia tarvinnut eli kesä tulee kohisten! Ensi viikoksi on luvattu jo päälle +20, tosin tänäänkin mittari näytti +21, vaikka oli luvattu viitisen astetta vähemmän. Vihertykää siis kateudesta siellä pakkasten keskellä ;-) Oikeesti, ei ole kyllä ollut ikävä Suomen kevättä, sitä epätoivoista kesän odotusta, vaikka taivaalta tulee räntää ja pakkasia vaan luvataan.

Länsisiipeen tiedoksi, että vielä ei olla kaikkia salmiakkeja syöty, kovasti ollaan kyllä yritetty...