Lauantai alkoi siivoamisella ja kalakeiton esivalmistelulla. Kolmen aikoihin meille ensimmäinen Samin työkaveri ja neljän aikaan taisi olla jo 14 kiinalaista työkaveria tässä meillä. Valmistin ison kattilallisen lohikeittoa ja "pakotin" kaikkia maistamaan, sanoin etten pahastu, jos eivät tykkää, itsekään en pidä kaikista kiinalaisista ruoista. Muutama otti jopa lisää! Jälkiruoaksi oli uunissa laitettuja omenoita, missä päällä kaurahiutaleita, sokeria ja voita, tämä syötiin jäätelön kanssa, maistui myös ja osa otti lisää!

Juomia oli sekä limua, mehua, olutta että Galliano hot shotteja sekä doodles-snapseja (toffee-vodkaa), alkoholia meni todella vähän, jos vertaa suomalaisiin bileisiin :-) Varsinaisen ruoan lisäksi tarjolla oli pistaasipähkinöitä, cashew-pähkinöitä, paahdettuja auringonkukansiemeniä, kirsikkatomaatteja, tuoretta ananasta, kurkkua, vesimelonia, tanskalaisia pikkuleipiä, suklaata ja wax berries -marjoja.

Yksi työkaveri toi Wii-pelikoneen lainaan ja sillä pelattiin koko ilta, mäkin tyrmäsin Samin nyrkkeilymatsissa :-)

1668863.jpg

Pienet tytöt oli ihan innoissaan, kun oli paljon vieraita! Nukahtivat ennen kasia sohvalle ja aika saman tien kaikki poistuivat samalla oven avauksella, olimmekin laittaneet juhlien kestoksi klo 15-20.

1668857.jpg

Oli hauskaa! Itse en lasten kanssa tykkää kännibileistä, joten nää oli siltäkin osin kivat. Se oli hassua, että vieraille piti tosiaan järjestää ohjelmaa eli tuo Wii, nää ei jotenkin vaan osaa olla ja jutella, vaikka toki sitäkin tehtiin. Muutaman Samin työkaverin vaimo ei tainnut sanoa sanaakaan, mutta osan kanssa juteltiin enemmänkin, olen heitä nyt muutaman kerran nähnyt.

1668850.jpg

Hassua pyytää nuo meille nyt ekaa kertaa, kun ensi lauantaina muutetaan jo uuteen kotiin :-)

Eilen tehtiin iso urakka, käytiin Shanghaissa Ikeassa ja ostettiin melkein kaikki uuden kodin huonekalut yhdellä kertaa! Asunnon omistaja antoi meidän valita huonekalut ja maksaa ne meille sitten jälkikäteen, ihan kivaa, vaikka olikin hirvee homma! Toki olen monta viikkoa jo katsellut Ikean sivuja ja laskeskellut hintoja ja mittaillut ja tuumannut. Eiköhän siitä ihan hyvä tule! Loppuviikosta pitäisi Ikean huonekalujen saapua ja samoin huonekalujen Pekingistä.

Äsken oli kova ukonilma ja sainkin yhden salaman vangittua järkällä. Näihin tunnelmiin, mukavaa juhannuksen jälkeistä elämää!

1668844.jpg