Kiitos rakkaat ihanat lukijat kaikista ihanista kommenteista!!! Tuntuu, että viime aikoina en ole oikein jaksanut satsata blogin kirjoittamiseen, mutta ihanaa, että silti olette jaksaneet lukea! Ehkä saan taas uutta intoa satsata tähän vähän enemmän! En haluaisi kirjoittaa pelkästään lasten sairastamisista, mutta sitä tämä kevät on vaan jotenkin ollut niin täynnä.

Ja aloitetaan sitten sairaskuulumisilla. Vuokko alkaa olla jo ok, yskä ja nuha enää vaivaa. Energiaa alkaa riittämään ja mielellään tekee kaikkea kiellettyä, kun sillein saa vissiin aika kivasti huomiota :-)

Varpu poloinen on jatkanut koko viikon sairastamista, kuumetta oli keskiviikkoon asti joka ilta lähes 40 astetta, lääkkeellä onneksi aina laski. Mutta nyt loppuviikosta, vaikka ei kuumetta ole ollutkaan, on vaan makoillut ja ruoka/juoma ei ole maistunut. Sami kävi tänään tyttöjen kanssa lääkärissä, mä olin Säteen koululla katsomassa esitystä, missä Sädekin oli mukana. Varpulla oli paha korvatulehdus toisessa korvassa ja yskä edelleen kova, kurkku hieman punersi, lisäksi ilmeisesti vauvarokko, joka selittää alkuviikon kuumeet. Sai uuden ab-kuurin, toivon mukaan nyt alkaisi helpottamaan!

Säteen koululla oli esitys, jossa esiintyi tokaluokkalaista ja nuoremmat. Shown nimi oli Battle of the Bands ja jokainen luokka-aste esitti oman cover-biisin hienolla koreografialla, olivat myös pukeutuneet biisin sopivasti! Lopuksi myös jokunen opettaja näytti mallia Abban tahdissa :-) Laittelen tuosta kuvia myöhemmin, jos ovat onnistuneita.

Nyt lähdetään Säteen ja naapurin tyttöjen kanssa jäätelölle. Sääennustuksen mukaan tämän iltapäivän real feel -lämpötila on +37 astetta!!! Tehkää te vaan lumiukkoja Suomen takatalvessa ;-)