Huomenna tulee mittaajat ja neiti E myös. Ohjeeksi tuli avata ikkunat mitattavissa huoneissa 15 minuutin ajaksi, jonka jälkeen sulkea ne ja huoneiden ovet vähintään tunniksi ennen heidän tuloaan. Joten huomenna aamulla herään seiskan aikoihin availemaan ikkunoita, täytyy kolistella hyvin, että Varpu ja Vuokkokin herää. Halutaan kai nyt mittaukset kaikissa huoneissa, se on kuitenkin vaan sen 20 e/huone, vaikka sitten jäisi itse maksettavaksi. Kuitenkin kaikki oleillaan kaikissa huoneissa. Varpun posket on entisellään, mutta aamulla oli Vuokonkin leukaan ilmestynyt pari röpelöläikkää :-(

Tulokset saadaankin vasta viikon kuluttua, täytyy nyt vielä aamulla kysellä, että katsotaanko tuosta vaan se formaliini vai myös muita ilmansaasteita, voihan täällä olla vaikka asbestia!

Sami-ryökäle menee tänään pelaamaan sählyä töiden jälkeen. Veet on viime aikoina menneet vähän heikosti yöunille, Vuokko tahtoisi, että joku seisoo sängyn vieressä, mutta jos joku seisoo, niin Varpukin seisoo. Jos tämä samainen joku menee laittamaan Varpun pään tyynyyn, nousee Vuokko seisomaan ja parkumaan. Jos Varpun päätä ei mene laittamaan takaisin tyynyyn, alkaa hän iloisesti hihhuloimaan, jolloin ei kyllä Vuokkokaan nukahda, vaikka joku vieressä seisoisikin... Nyt päikkäreillekin mennessä oli pientä huutelua, mutta jätin oven auki ja kolistelin, kyllä ne kuitenkin nopeasti simahti.

Veet vierastaa nykyään kovasti. Eilen olimme pitkästä aikaa aamupäivällä leikkipaikalla, otin tytsyt rattaista pois ja menin parin metrin päähän juttelemaan muiden rouvien kanssa. Hetken kuluttua alkaa kuulua parkua, Vuokko seisoo selin meihin ja itkee, Varpu on kyykyssä puoliksi rattaiden alle jähmettyneenä?! Ihan mahotonta! Sitten menin hiekkiksen reunalle istumaan ja tytöt oli kuin tatit koko ajan sylissä kiehnäämässä. Samanlaista on ollut havaittavissa, kun haetaan Sädettä bussilta, tytöt tuijottaa silmät lasittuneina jonnekin pensaaseen... No, eiköhän tuo tuosta ajan kanssa helpotu, ayia eivät vierasta onneksi.

Tässä kuva meidän puutarhatontuista:

36947.jpg

Lueskelen melkein päivittäin netistä Iltalehden ja äsken mietin missien kamalaa kohtaloa. Oikeesti! Ensin käyt kaiken maailman pikkukisoissa voittamassa erilaisia titteleitä, uskaltaudut missi-kisoihin, pääset finaaliin ja sinut valitaan Suomen kauneimmaksi naiseksi. Heti seuraavana päivänä joku paukauttaa, että olet liian lihava, jenkkakahvoista pitää päästä eroon! Haloo! Eikö sitä nyt saisi edes päivän nauttia siitä, että on kymmenen tytön joukosta valittu kauneimmaksi?

Elisalle on pitänyt laittaa synttärionnittelut, myöhässä, mutta isot onnittelut kuitenkin 25-vuotiaalle!