Terveisiä Pyhämaalta! Kävimme Hartolassa Käpälämäessä mökillä, pelasimme Mölkkyä auringon laskuun ja joimme saunakahveja. Mikkelissä katselimme joka ilta (olimme siellä neljä iltaa!!!) tämän vuoden Euroviisut, terkkuja vaan Lauttasaareen ja Herttoniemeen! Oli hauskaa, odotamme jo innolla ensi kesää! Sitten kävimme Kiuruvedellä Samin äidin luona maalaiselämää haistelemassa ja siellä kävimme myös Säteen ystävää Aleksia moikkaamassa heidän kesäpaikallaan. Joka paikassa syötiin kovasti, kiitos kaikista herkuista!

Kiuruvedeltä menimme Ikaalisiin pariksi yöksi, eilen kävimme Titi nallen talossa ja oli ihan kiva kokemus. Pienet vähän pelkäsivät nalleja, mutta viihtyivät kyllä muuten. Eilen tulimme tänne Pyhämaalle Samin isän luokse, josta lähdemme perjantaina Lopelle, missä olemme mökillä vikan viikon. Tänään kävimme meressä uimassa, vesi tuntui auringon vuoksi Saimaata lämpöisemmältä. Teltassa nukutaan, pienimmät prinsessat tosin matkasängyissään. Rauhallista on täälläkin ja ilmat ovat suosineet.

Vielä olisi reilu viikko lomaa jäljellä. Kiina tuntuu edelleen kodilta, mutta kyllä aluksi voi olla pieniä alkuvaikeuksia siihen taas tottua. Ajatus kuumuudesta ahdistaa melkein eniten ja ihmisvilinäkin. Muutto on aika pian, kevyesti sekin mietityttää, mutta eiköhän parissa päivässä saa tavarat pakattua, kun ei niitä niin paljon ole. Toki pitää heti alkaa tavaroita sillä silmällä katselemaan, että mitä heittää pois = antaa ayille.

Terkkuja vaan kaikille ja M & M:lle kiitokset synttärionnitteluista! Vietin Matti Nykäsen kanssa samana päivänä syntymäpäiviä, vähän rauhallisemmissa merkeissä vain...