Hanzu teki mulle uuden saliohjelman ja tällä viikolla olen sen tehnyt läpi, kolmijakoinen ohjelma ja treenasin tiistaina, torstaina ja tänään. Eilen tein jalat ja kyllä sai itsensä pistää peliin ihan täysin, että jaksoi tehdä, syke huiteli korkealla suurimman osan treenistä ja paita oli märkä. Tänään on sitten odottevissa jumiutuneet reidet ja peppu ja näinhän siinä kävi. Pahoin vaan pelkään, että huomenna on paikat vielä enemmän kipeät ja lisäksi sitten yläkroppakin... On se hyvä, että täältä löytyy suomiyhteisöstä oma peetee :-)

Tänään kysyin naapurin peeteeltä, että miten yhtä laitetta käytetään, Hanzun kanssa kun ei olla tämän ohjelman aikaan vielä samaan aikaan salille ehditty. No Leksahan sitten neuvoi ja meinasi jäädä siihen perään roikkumaan pitemmäksikin aikaa, mutta onneksi Mimmu vei mukanaan tokan liikkeen jälkeen :-) Hyvähän se on, että neuvotaan, mutta en kyllä itse jaksaisi sitä, että joku koko ajan on niskan takana hengittämässä, menee reenit ihan pilalle! Mä haluan kuunnella musaa ja olla omissa maailmoissa, siinä mielessä yksin treenaaminen sopii. Mut oli kyllä ihan kiva, että Mimmu oli kuitenkin osittain seurana :-)

Huomenna olisi tiedossa pitkästä aikaa nice-lauantai, jos vaan pääsen sängystä ylös... Aamulla olisi ensin tarkoitus Samin kanssa käydä kamgasmarkkinoilla, Sami kaipaa pian alkavia helteitä varten siistejä shortseja ja mä ainakin paitoja, mulla on muutama paita, mistä haluaisin kopioita. Pellavaa onkin jo useampaa väriä, kun vaan saisin räätälille vietyä.

Nice-lauantaissa olisi ensin ohjelmassa jalkahierontaa (sattuu varmaan aika penteelesti, mulla on joku luupiikki tms. toisen jalan kantapäätä vaivannut eli siitä lisäkipuilua varmaan tiedossa), sitten mennään manikyyriin (maksaa sen alle 5e kauniine kukkasineen tms.) sitten mennään tuohon melkein meidän alakertaan Hootersiin syömään ja illan päätapahtuma on KTV eli karaoke! Kiinassa on karaokepaikkoja joka korttelissa muutama ja koskaan ei olla rouvaporukalla käyty, nyt mennään! Noissa pääsee pienempiin huoneisiin omalla porukalla laulamaan ja pitäisi olla ohjelmistossa ihan kansainvälistä musaa, jos vaan laitteita osataan käyttää. Kerron sitten alkuviikosta, että miten sujui laulelut, perustetaanko oma hz-leidien kamarikuoro :-)

Sunnuntaina vietetään sen verran pääsiäistä, että mennään Hyattiin lounaalle. Siellä on kai jotain pääsiäisaktiviteettiakin lapsille, joten mukavaa ja varmasti mielettömän herkkua ruokaa on tarjolla! Muuten ei pääsiäistä juhlita sen kummemmin, mitään ylimääräisiä vapaitakaan ei ole. Pari pääsiäispupua ostin kaapin päälle koristeeksi, siinä meidän pääsiäinen.

Oikein mukavaa pääsiäistä!