Aloitetaan mukavista asioista! Olimme eilen Lilin läksiäisissä Indian Kitchenissä ja oli tosi mukavaa! Olimme tällä kertaa liikenteessä ilman lapsia ja oli kiva nauttia hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta ilman taustakitinöitä! Ravintolassa syöminen noiden kanssa on tällä hetkellä kaikkea muuta kun mukavaa ja rentouttavaa! Mutta niin, mukavia asioita siis :-) Illallisella meitä oli n. 50 henkeä lapset mukaan lukien ja tuntuikin siltä, että ravintolassa oli vain suomalaisia! Tosi kiva kokoontua näin isolla porukalla aina silloin tällöin.

Illallisen jälkeen moni lähti kotiin, mutta muutamat meistä lähti vielä Hangzhoun yöhön, mulla kyllä loppui kunto alkumetreillä ja lähdimme Samin kanssa kotiin jo yhdentoista jälkeen, puolilta öin olimme jo nukkumassa. Naapurille tiedoksi, että emme olleet pompussa, ei tarvii olla kade :-)

Tänään heräsimme virkeinä hiljaisessa kämpässä, ayi oli vienyt pienet tytöt ulos. Tulivat sisään ja oli sitten vähitellen tarkoitus lähteä kauppaan ostamaan erinäisiä juttuja huomisia juhlia varten. Säde oli jotenkin kummaan väsynyt ja kiukkuinen ja syykin selvisi sitten aika pian, oli huono olo :-( Kerran oksensi yskänpuuskan jälkeen ja siihen se nyt on jäänytkin, mutta juhlat peruimme tällä kertaa heti. Ehkei tauti ollut vielä tuossa tai ehkä joku muu tyhjentäytyy huomenna... Säteellä on ollut kanssa kova yskä ja siihen tuntui liittyvän tauti ennen jouluakin. Täytyy nyt koittaa joku kuuri saada tuohon, että alkaisi helpottamaan.

Säde sai vihdoin eilen todistuksen ja hyvältä näyttää edelleen! Muutama numero oli noussut ja monesta sellaisesta aineesta, jota ei vielä viime todistuksessa arvostelu, oli saanut nyt kolmosen (asteikko 1-5). Liikunta oli parantunut, mikä on todella positiivista, kun sen kanssa oli viime vuonna niin paljon ongelmia. Hyvin koulu menee ja aineopettajat kaikki kehuivat Sädettä, että on positiivinen asenne opiskeluun ja aktiivisesti mukana tunneilla.

Koitan laittaa kohta muutaman kuvan tänne, jos yhteys tökkii, niin sitten niitä ei tule.