Heräämme aamulla 05.30, koska aamupala alkaa kuudelta ja meidän pitäisi lähteä kentälle jo n. 7.30. Kaikki ovat väsyneitä, vauvat eivät herää oikein vaatteita pukiessakaan ja siirrämme heidät hellävaraisesti rattaisiin jatkamaan unia. Aamupala ei ollut niin hyvä kun edellisessä hotellissa, miinus siitäkin. Täällä ei ollut kukaan paistamassa munakkaita tilauksesta, vaan tiskillä odotti useampi lautanen kylmiä paistettuja munia. Muutenkin tarjoilu oli vähän tylsää, meidän makuun liian englantilainen aamupala eli oli erilaista makkaraa paistettuna, papuja ja mm. keitettyjä munia, jotka oli jotenkin uppopaistettu ja ne oli teekastikkeessa (?). Perin outoa.

Saamme syötyä ja painumme tekemään vauvoille puuroa ja laittamaan vähäiset puretut tavarat takaisin laukkuihin. Soitetaan pojille, että hakevat laukut ja painumme seuraavalla hissillä alakertaan. Mies maksaa ja menemme ulos odottamaan bussia. Pakkaudumme sisään, vauvat ovat kantoliinoissa, joten matka menee aika sujuvasti.

Kentällä ensin kamoista eroon, rattaat jäävät ikävästi virkailijan taakse lattialle ja mietimmekin, että mahtavatko muistaa laittaa niitä koneeseen mukaan ollenkaan. Turvatarkastusta, lappujen täyttämistä, passintarkastusta ja vihdoin pääsemme odottamaan oikean portin läheisyyteen. Ostamme esikoisen kanssa pari panda-pehmolelua sekä tuliaiseksi pari korua kännykkään kiinnitettäväksi. Sitten vaan odottelemme ja leikimme tietysti pandoilla.

Tulee kuulutukset ja painumme jonon eteen, josta henkilökunta kutsuukin meidät ensimmäisenä bussiin, jolla menemme koneen luokse. Jotain hyötyä vauvoistakin, päästään aina ensimmäisenä 8-) Pääsemme koneeseen ja alamme valmistautumaan 9 tunnin ja 30 minuutin lentomatkaan. Lähdemme matkaan ja nousun jälkeen saamme taas vauvoille "korit". Koneessa on sen verran tilaa, että saamme 4 hengen penkkirivin itsellemme kokonaan ja vauvat ovat meidän edessä seinässä kiinni. Matkaa menee rauhallisesti, vauvat nukkuvat suurimman osan ajasta ja vessaan menevät kanssamatkustajat ihmettelevät pieniä matkaajia. Suomen päässä on ruuhkaa ja matka-aika venyy n. 10 tuntiin, mutta vihdoin olemme takaisin maan kamaralla! Rattaatkin ovat päässeet perille! Saamme kentältä ison taksin ja kylläpä tuntuukin kotimatka taksissa rauhalliselta, on turvavyöt ja kaikki 8-)

Vihdoin kotona. Hirveä kaaos ja sekamelska, melkein alkaa heti kaipaamaan sitä, että joku käy siivoamassa, kuten hotellissa kävi päivittäin. Tuntuu hyvältä olla kotona, mutta aivan kuin pieni osa minusta olisi kotiutunut jo Hangzhouhun ja jollain tavalla kaipaan sinne jo nyt. Edessä on alle 4 kuukautta muuttoon ja etenkin kesä- ja heinäkuu tulee olemaan varmaan aika rankkaa aikaa, kun koitetaan päästä tavarasta eroon ja asua täällä tyhjenevässä kodissa. Kohta sitä taas lennetään koko omaisuuden kanssa uuteen kotiin, maailman toiselle puolelle, hurja seikkailu on edessä!