Kävimme eilen Samin kanssa lounaalla Banana Leaf Curry Housessa ja se oli meidän mielestä aika hyvä. Pääsääntöisesti olen kuullut vain kevyen negatiivisia mielipiteitä kyseisestä ravintolasta, mutta meille osui ihan hyvä tarjoilu ja ruoka. Oli muutenkin aika mukavaa olla kahdestaan syömässä!

Ruoan jälkeen mahat pömpöllään kävimme vielä seinän takana Dairy Queen -nimisessä jätskibaarissa jäätelöllä ja kahvilla, ihan maistuvaa oli tuokin, voin suositella!

Sitten shoppailemaan. Saimme ostettua aika hyvin tuliaisia, jotain pientä vielä pitää käydä ensi viikolla ostamassa Säteen kanssa. Tässä kuva Hefangilta eli history streetiltä, ei ollut näin arkipäivänä kovinkaan paljon porukkaa:

114076.jpg

Eilen selvittelimme Samin sihteerin tulkkauksella, tuleeko ayi meidän mukaan kaupunkiin. Ei luvannut tulla ja ymmärrän sen kyllä, onhan tästä sinne matkaa. Ayillemme on kuitenkin täällä paikka toisessa suomalaisperheessä ja onhan niitä uusiakin lisää tulossa. Lupasi olla meillä kuitenkin elokuun loppuun asti eli voi vähän opettaa uutta ayia lasten tavoille, muuttohan on elokuun puolessä välissä. Täytyy vaan toivoa, että löytyisi joku kiva ayi meille kaupunkiin, tavoite olisi, että hän on muutamana päivänä viikossa vähän pidemmän päivän ja muutamana lyhyemmän, näin pääsen helpommin itse liikkumaan. Nykyinen ayi jatkaa meillä kuitenkin syksyisin aina lauantaisin eli hän tulee aamupäivisin 4 tunnin ajaksi pienten kanssa touhuamaan, näin voimme Samin kanssa käydä kahdestaan kaupoissa, urheilemassa tai vaikka vaan syömässä. Ehdotimme ensin, että voisi tulla vaikka joka toinen lauantai, mutta kovasti mielellään tulisi joka, joten mikäpä siinä sitten! Ei ole nyt niin surku olo ayin suhteen, kun nähdään kuitenkin sitten aina kerran viikossa.

Varpu ja Vuokko on innostunut kovasti ponnarista eli heidän ohuet hiuksensa pitää laittaa säännöllisesti kiinni, tässä kuvat:

114075.jpg   114074.jpg

Sami soitteli meille eilen vähän lääkäriaikoja, lapsille on varattu lastenlääkärille aika elokuun alkuun Hyvinkäällä. Ihan perustarkastukset, Varpulla ja Vuokollahan olisi nyt 2v-lääkäri, jos neuvolaan mentäisiin ja Säde ei ole neuvolassa käynyt 6v tarkastuksen jälkeen eikä sen kummemmin lääkärissäkään. Kovin lyhyen ajan vaan antoivat kolmelle lapselle, yhteensä puoli tuntia! Haluaisin nyt kuitenkin pituudet ja painot noilta, pieniltä olisi kai hyvä tsekata näkö ja kuulokin, ne kai olisi neuvolassakin katsottu. Säde menee joka tapauksessa erikseen silmälääkäriin, kun siellä 6v neuvolan jälkeen käytiin ja suositus oli, että vuoden välein.

Olen tässä vähän ajoreittejä suunnitellut. Ollaan ensin eka viikko Hyvinkäällä ja sieltä ajellaan sitten Hartolan kautta Mikkeliin, mistä Kiuruvedelle ja sieltä Pyhämaan kautta Lopelle. Tuntuu, että ainakin tuossa Kiuruveden ja Pyhämaan välissä pitäisi olla yksi yö jossain, muuten tulee vähän turhan pitkä ajomatka. Katselin tuossa nyt Ikaalisten seutua, jos kävisi vaikka Ti-Ti nallen elämystentalossa, kun nallet on meillä nyt niin kovassa suosiossa. Joku edullisehko majapaikka pitäisi vaan kulmilta löytää yhdeksi yöksi, ei viitsi mihinkään Ikaalisten kylpylään mennä, kun ei kuitenkaan ehdittäisi kylpylän palveluista niin nauttimaan.

Viikonloppuna ei ole mitään ihmeempää ohjelmaa. Jos ilmat suosii, niin käydään testaamassa tuota alueen uima-allasta, se on kuulema auennut vihdoin. Vesi on kuulema aika likaista, joten etenkin Varpun ja Vuokon kanssa ei ole niin kiva käydä, kun juovat sitä kuitenkin sen, minkä ehtivät...

Mukavat viikonloput! Niin ja Minnalle ja Miralle onnittelut 25-v synttäreiden johdosta! Pekalla oli just nimpparit ja Jukalla ja Päivilläkin pari viikkoa sitten eli myöhästyneet onnittelut! Niin ja tietty Onnille myöhästyneet onnittelut 2-vuotispäivän johdosta!