Isosti se ei vielä meillä näy, kun Sami on viikonlopukin töissä. Seuraava viikko on kuitenkin lomaa, kuten varmaan suurimmalla osalla kiinalaisistakin! Suurin osa kaupoista on varmasti ihan normaalisti auki, tuleehan tänne sentään moni kiinalainen lomailemaan! Melkein kaikki suomalaiset ovat lähteneet tai lähtevät viikonlopun aikana reissuun, Australiaan, Singaporeen, Malesiaan ja Hong Kongiin ainakin, muutama jopa Suomeen asti, vilkutukset sinne _o/  Me taidetaan olla ainoa perhe, joka ei lähde pitemmälle, voi olla, että iso ajatuskatkos on käynyt, kun olemme päättäneet tänne jäädä :-) No, sen näkee sitten ensi viikolla, että miten mahdutaan kiinalaisten keskuudessa suosittuun lomakohteeseen ja tähän ihanaan kaupunkiimme, paratiisiin maan päällä... Onneksi asumme niin hyvällä paikalla ettei taksin käyttöön ole tarvetta, riittävästi kauppoja ja ravintoloita löytyy ihan kulmilta.

Uusi elämäntapa-innostus on jatkunut edelleen! Salilla käyn kolme kertaa viikossa tekemässä tiukan treenin ja sen lisäksi sitten keskimäärin 0-2 kertaa viikossa jotain aerobista, pitkää kävelyä tai kuntopyöräilyä kotona. Aerobista teen myös salilla melkein joka kerta 20-40 minuuttia eli ei ihan pelkkää raudan nostoa. Hirveän hyvin tuntuu treeni kulkevan, mitä nyt jalkapäivinä meinaa taju välillä mennä :-) Olen aika rohkeasti lisännyt painoja ja tehnyt pitempää sarjaa, vikassa sarjassa niin monta toistoa, kun menee. Naapuri haukkuu säännöllisesti hulluksi painot ja toistot nähtyään :-D Ehkä olisi aika aloittaa erillinen treeni- & ruokapäiväkirja tähän rinnalle.

Eilen lähdin Säteen kanssa koulubussilla kouluun passport-clubiin auttamaan, sieltä salille treenaamaan, matkalla narskutin evätporkkanat ja -mantelit taksissa, salilta mentiin Decathloniin, jotain vaatetta jäi taas mukaan ja kotona olin vasta kolmen jälkeen. Ayi ilmoitti heti, että Varpu ja Vuokko on syöneet tosi paljon päivän aikana, taitavat olla täysin toipuneita! Nyt ayi laittaa jotain kanapöperöä ja riisiä tuolla, niin saavat tytöt masunsa täyteen!

Huomenna tulee toinen ayimme meille ja koska Sami on töissä, niin lähdemme Säteen ja naapurintyttöjen kanssa jalkahierontaan. Säde ei ole vielä koskaan ollut, mutta jospa nyt uskaltaisi kokeilla. Itse odotan enemmän sitä niska-hartiahierontaa, mutta hyvää tekee kyllä jalkojenkin hieronta!

Mukavaa viikonloppua!