Pahoittelen, että luukut avautuu näin kahden päivän välein, mutta kun *selityksiäselityksiä*... Tässä kuitenkin kaksi uutta kuvaa. Ensimmäinen kuva on otettu pianon päältä, missä majailee nyt ostopiparkakkutalo, eilen ostamani kaunis (muovi)kuusi sekä tuo kaunis enkeli, lisäksi sinne on ilmestynyt kaksi joulukorttia.

23673.jpg

Toinen kuva on olohuoneestamme tai lähinnä siinä on kuvattu ruokailutilaa ja näkyy myös samalla tuon piano. Koitamme nyt joulun aikaan saada muitakin kuvia kodista näytille.

23674.jpg

Säteellä on tänään viimeinen koulupäivä ennen lomaa, jota on kolme viikkoa. Koulu loppuu tänään jo ennen lounasta eli puolen päivän aikoihin tulee koulubussi. Ayi tulee meille iltapäiväksi ja menemmekin Säteen kanssa kahdestaan vähän kaupungille, käymme varmaankin mäkkärissä syömässä (jos Säde saa päättää ja saahan hän) ja ehkä kevyesti käymme jossain kaupoissa. Sami menee töistä suoraan pikkujouluihin, joten rauhallinen ilta tiedossa lasten nukkumaan menon jälkeen, vaikka ei tuo Samikaan niin kamalan äänekäs iltaisin ole. Huomenna on sitten tiedossa joulushoppailua toisen rouvan kanssa ja yksi perhe muuttaa huomenna vihdoin hotellista Roseen, tervetuloa!