Ihan mielettömän ihana ilma ulkona! Lämpöäasteita on varmasti lähemmäksi +30 ja aurinko paistaa, sieltä harmaalta taivaalta tosin. Oli pakko ottaa collegetakki pois päältä ja olla t-paidassa, melkein tuli silläkin kuuma! Tätä on nyt luvassa ilmeisesti ainakin loppuviikon, ihanaa!

Säteellä alkoi taas eilen sairasloman jälkeen koulu. Iloinen, mutta väsynyt tyttö tuli kotiin. Kovin on kalpea ja mustat silmänaluset, mutta eiköhän se helpota, kun pystyy syömään jo aika normaalisti. Eilen illalla valitti, että korviin sattui syöminen, ilmeisesti se kurkusta vähän säteilee. Koulusta tuli heti mukana kutsukortti luokkakaverin synttäreille, mitkä on huomenna illalla ja kävimme äsken ostamassa Lydialle Tamagotchin, kun hänellä ei kuulema ole ainakaan koulussa sellaista mukana ollut. Sädehän sai opettajalta ja luokaltaan Tamagotchin "toipumislahjaksi", nyt hänellä on niitä kaksi, liikaa ei ilmeisesti voi olla :-)

Eilinen päivä meni kotosalla ollessa, kirjoittelin juttua Monikko-lehteen, pelasin PSP:llä Locoroco-peliä ja katsoin vikat Kotikatu-jaksot, Päiville ja Pekalla hirmuisesti kiitoksia, ihanaa, kun jaksatte noita laittaa!!! Nyt ne on jo kierrossa :-) Laitoin myös ruokaa, leikin legoilla ja lueskelin pienten kanssa kirjoja. Päivät menee ihan hurahtaen kotosallakin.

Tänään lähdin heti aamusta salille, kävimme ensin kirjakaupassa, mistä löysin John Kotterin kirjoittaman kirjan Our Iceberg Is Melting. Kertoo pingviinien "sanoin" ja kuvin ilmastonmuutoksesta. Samalla mukaan lähti pari kirjaa Säteelle. Säde yllätti taas eilen lukemalla äärettömän sujuvasti suomeksi kanien, marsujen ja hamsterien hoidosta, on innokas lukija, kun aihe on mielenkiintoinen!

Niin, salilla treenasin kai melkein 1.5 tuntia ja ihan kohtalaisesti sujui. Vähän alkaa painojen suhteen olla edistystä muuallakin kun jaloissa, ihan mukavaa. Nyt on väsyneet lihakset, mikä on tietty ihan hyvä juttu sekin! Salin jälkeen meillä oli melkein pari tuntia aikaa ennen lounastreffejä, joten lähdettiin naapurin kanssa kävelemään lähikatua, näimme mm. Marimekon unikko-kuvioidut astiat yhdessä pikkuliikkeessä, pitäisi varmaan käydä ostamassa ne kahvikupit sinne kesämökille, josta haaveilen, mutta jota ei vielä ole kun niissä villeissä haaveissa. Katsoimme pari lastenvaatekauppaa, missä oli muutamassa ihan kivoja vaatteita ja sitten käväisimme kampaajalla, missä mulle leikattiin 3 eurolla ihan ok, vähän liian pitkä, hiusmalli. Tää on ehkä mulle vähän liian "tyttömäinen"...

Sitten piti mennä neljän rouvan kesken lounaalle Maya bar:iin, mutta se olikin just tänään rempassa. Kävimme sitten nuudelipaikassa syömässä, älkää kertoko Samille... En ole luvannut hänen kanssaan lähteä julkisesti syömään nuudeleita PUIKOILLA, no, ihan hyvin se sujui, ehkä lähden Saminkin kanssa :-)

Nyt kotona, kuppi kahvia vieressä ja kohta menen vapauttamaan ayini kotiin lähtöä varten. Huomenna olisi taas kalligrafiaa ja salille ajattelin lähteä heti sen jälkeen. Torstaina meitä kutsuukin taas Shanghai Säteen kanssa pariksi yöksi, naapurit naisväki lähtee seuraksi. Käväistään lääkärissä ja loppuaika shoppaillaan, syödään, nautitaan ja otetaan rennosti!

Olisi kiva kuulla teidänkin kuulumisia joskus!!!