Ollaan taidettu jo viikko olla Suomessa ja mukavaa on ollut. Kaksi ekaa yötä oltiin hotellissa Espoossa ja siitä asti ollaan oltu Hyvinkäällä. Tänään oli tarkoitus lähteä Pyhämaalle pariksi yöksi, mutta Säde valitti aamulla korvaansa ja oksenteli muutaman kerran ja jälkimmäistä harrasti myös Sami. Käväisin Säteen kanssa lääkärissä ja molemmat korvat olivat tulehtuneet, ab-kuuri tuli. Jatkoimme siis vielä yöpymistä Hyvinkäällä ja huomenna koitamme jatkaa matkaa Pyhämaalle, jos ei kukaan muu ala oksentelemaan. Tampereen seudulle tiedoksi, että emme näillä näkymin ehdi siellä yöpymään, mutta toivon kuitenkin, että ehdimme alkuperäisen aikataulun mukaan tapaamaan!

Olemme laskeneet mäkeä, Varpu tajusi hienosti laskurin idean ja viiletti hurjaa vauhtia mäkeä alas, samoin menivät pulkalla. Pienet ovat myös nauttineet pulkan kyydissä istumisesta muuten, toivottavasti mahtuvat samaan pulkkaan vielä ensi talvenakin! Suomiherkkuja on syöty ja paljon juotu kahvia hyvässä seurassa :-)

Kuvien kera palaan asiaan ensi viikolla kotona, missä on tainnut olla aikamoinen kaaos lumen vuoksi, joku säätiedotus lupasi sitä vielä meidän kotiinpaluupäivällekin...